Desert fursecuri cu ciocolata si rom

de claudiaO in Dulciuri, 15 Ian 2019 | 2218 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 ouă
  • 5 linguri zahar
  • 300 g ciocolată ( reciclarea de la moși, globuri)
  • 100 g unt gras
  • 350 g faina
  • Esenta de rom
  • 1 vârf de cuțit sare
  • 1 praf de copt
  • Zahar pudră si tos pentru granulat
Portii: 60
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu ciocolata si rom:

Ouăle se freacă cu sarea si zahărul spuma. Ciocolata se topeste împreună cu untul; se lasă să se tempereze, apoi se adauga peste oua.Punem si romul. Faina se amestecă cu praful de copt si se încorporează in crema de ciocolată si ou. Lăsăm la frigider minim 2 ore.

Luam cu linguriță din compoziție cat o nuca, formăm bilute si le tăvăliti bine prin zahar. Le coacem cca 10-12 minute la foc potrivit.

TIPS-URI

1

Merg de minune cu o cafea sau un pahar cu lapte; sunt crocante la exterior, moi si parfumate la interior.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu ciocolata si rom" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pricomigdale